وقت مصاحبه سفارت سوئد

گرفتن وقت سفارت سوئد درتهران از راه (طریق) وب سایت اداره مهاجرت سوئد (Sweden):
برای گرفتن وقت مصاحبه از سفارت سوئد در تهران و دریافت ویزای شینگن، (برای موارد: توریستی ، دیدار دوستان و اقوام، تجاری، علمی، دانشجویی، ....)، از خدمات شرکت لوح رایانه (www.ePay.ir) بهره جویید، این خدمات شامل پر کردن فرمهای مربوطه نیز میباشد، برای آگاهی از هزینه ریالی با ما تماس بگیرید .

مراحل دریافت "وقت سفارت"

  1. تماس با شماره 66484852 تا 56 (تهران) جهت بررسی امکان تعیین وقت سفارت در تاریخ مورد نظر شما،
  2. اعلام مبلغ ریالی و شماره حسابها
  3. واریز هزینه ریالی گرفتن وقت مصاحبه
  4. ارسال تصویر پاسپورت و دعوتنامه برای ما
  5. تعیین و رزرو وقت مصاحبه توسط ما
  6. ارسال جزئیات وقت تعیین شده
    و دیگر رسیدهای مورد نیاز برای روز مصاحبه شما

برای این کار یا میتوان حضوری به محل دفتر "شرکت لوح رایانه" مراجعه کنید و همزمان مراحل پرداخت شما انجام پذیرد و اگر امکان مراجعه حضوری ندارید، از روش غیر حضوری (سفارش از راه دور - Online Ordering) بهره جویید.

زمان انجام سفارش "تعیین وقت"

برای سفارشات حضوری، بصورت آنی در همان زمان
و برای سفارشات غیر حضوری، در همان روز.

کارمزد ما (قیمت) و برآورد هزینه "تعیین وقت سفارت سوئد"

برای آگاهی سریع و دقیق از مبلغ ریالی:
- شماره تلفنهای 66484852 الی 56
- وایبر 09190081154
- ایمیل info@epay.ir
- فرم آنلاین استعلام قیمت


سفارت سوئد در تهران ویزا مدارک لازم راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به سوئد ممدارک لازم برای درخواست ویزای شینگن شرایط دریافت وقت سفارت سوئد وقت آزاد برای مصاحبه سفارت سوئد در تهران از طریق اینترنت سایت سفارت سوئد نوبت دهی سفارت سوئد
1- راه غیرحضوری و ثبت درخواست ویزا از طریق اینترنت و بصورت آنلاین 2- راه حضوری یا رزرو وقت ملاقات از قبل و سپس مراجعه فیزیکی به سفارت سوئد در تهران در زمان مقرر شده.راه غیرحضوری و ثبت درخواست ویزا بصورت آنلاین در سایت این راه قطعا بهترین و راحت ترین و سریعترین راه ثبت درخواست ویزاست اما بایستی توجه کنید که تمامی مدارک شما بایستی بصورت فایلهای الکترونیکی از پیش چاپ و اسکن شده باشند تا بتوانند در طی مراحل ثبت درخواست قابل ضمیمه شدن باشند.شما می توانید پس از آماده کردن تمامی مدارک موردنیاز، برای ثبت آنلاین درخواست خود اقدام کنید.پس از تکمیل مراحل و ضمیمه نمودن تمامی مدارک موردنیاز در سایت،به شما یک وقت ملاقات داده می شود تا در آن زمان فرد یا افراد بازدید کننده به سفارت سوئد در تهران مراجعه کنند.راه حضوری و مراجعه فیزیکی به سفارت سوئد در تهران پس از تهیه کامل مدارک ،شما می توانید بصورت آنلاین و از راه اینترنت برای گرفتن وقت ملاقات از سفارت سوئد در تهران اقدام کنید.پس از گرفتن وقت ملاقات به شما یک زمان مشخص اختصاص داده می شود تا در تاریخ مشخص شده به سفارت مراجعه کنید و مدارک تان را برای دریافت ویزا تحویل دهید..تلفن تماس با سفارت سوئد در تهران : 23712200-021 می باشد.زمان تماس برای دریافت وقت ملاقات تلفنی روزهای یکشنبه تا چهارشنبه بین ساعات 14 تا 16 بعذازظهر است.مدت زمان انتظار برای دریافت پاسخ از سفارت سوئد در ته مدت زمانی که پاسخ ویزایتان را دریافت می کنیدمعمولا بین 2 هفته تا 1 ماه متغیر است.معمولا ماههای آپریل تا آگوست شلوغ ترین زمان برای سفارت سوئد در تهران بخاطر شروع درخواست های توریستی است.بنابراین اگر قصد دارید بویژه در فصل تابستان به سوئد سفر کنید،حتما چندین ماه زودتر اقدام کنید.البته حداکثر زمانی که پیش از زمان سفر خود می توانید اقدام کنید سه ماه قبل از سفر است نه بیشتر.شانس دریافت ویزادر شانس دریافت ویزای توریستی درجه یک بودن نسبت خانوادگی (پدر-مادر-همسر-فرزند-برادر و خواهر) طرفین دعوتنامه اولین عامل موثر است.سایر دوستان و اقوام که نسبت فامیلی درجه دو یا سه دارند به شرط داشتن وابستگی های کافی در ایران و اثبات وضعیت بازگشت مجددشان به ایران (بطور نمونه متاهل یا دارای فرزند باشند و یا در ارگان یا نهادی دولتی استخدام رسمی باشند) از شانس دریافت ویزای توریستی همچنان برخوردار هستند ولی امکان رد درخواست ویزای آنها از گروه نخست بیشتر است.سطح تمکن مالی فرد معرف در سوئد نیز (در صورت اینکه وی هزینه های سفر فرد یا افراد بازدیدکننده را شخصا متقبل شده باشد) از عوامل مهم تاثیرگذار بر روند صدور ویزا محسوب می شود.دانشجویانی که برای تحصیل به سوئد می آیند(بخاطر اینکه هزینه سفر بازدیدکننده ها را طبیعتا نمی توانند تقبل کنند) بطور معمول برای دعوت اقوام درجه یک خود به سوئد در طول زمان تحصیل با مشکلات کمتری مواجه هستند.افرادی که جوان و مجرد هستند و اشتغال آنها در ایران بصورت استخدامی نیست و استقلال مالی مناسبی ندارند معمولا با مشکلات بیشتری برای دریافت ویزای توریستی سوئد مواجه خواهند بود چون از دیدگاه سفارت سوئد امکان و احتمال بازگشت این افراد به ایران به نسبت کمتر است.اعتراض به نتیجه ویزا در صورتی که به هر دلیلی از سفارت سوئد در تهران پاسخ منفی یا ریجکشن برای درخواست ویزای توریستی خود دریافت کرده اید،می توانید حداکثر ظرف 3 هفته پس از دریافت پاسخ منفی،نامه اعتراض خودتان را به سفارت سوئد در تهران تحویل دهید.شما می توانید در زمان اعتراض مدارکی که در زمان اقدام برای ویزا پیوست مدارک تان نکرده اید و یا سایر مدارکی که فکر می کنید در تصمیم گیری ویزایتان موثر است را پیوست نامه ی خود کنید.سفارت در مورد اعتراض شما تصمیم گیری می کند و اگر مجددا تصمیم آنها تغییر نکند،شکایت شما به دادگاه عالی در شهر یوته بوری سوئد منتقل و بصورت جداگانه مورد بررسی قرار می گیرد و نتیجه نهایی به شما اعلام می شود. نکته: نگاشته های زیر تنها برای آگاهی رسانی جنرال بوده و شاید برخی از آنها تغییر کرده و یا حذف شده باشند. مدارک مورد نیاز جهت ویزا دیدار از دوستان و خویشاوندان : شما نیاز به ویزای شنگن از نوع توریستی(نوع C) داریدشما بعنوان فردی که از ایران قصد بازدید اقوام یا دوستان و آشنایان خود در سوئد را دارید بایستی مراحل مشخصی را طی کنید و مدارکی که در زیر به آنها اشاره می شود را تهیه نمایید. الف) مدارکی که توسط فرد یا افراد دعوت کننده در سوئد بایستی تکمیل و به فرد یا افراد بازدید کننده در ایران ارسال شوند:فرم دعوتنامه ستی توسط فرد میزبان شما در سوئد یا شخصی که دعوتنامه را برای شما می فرستدتکمیل و ارسال شود.در فرم دعوتنامه، اطلاعاتی در ارتباط با نسبت شما با فرد معرف در سوئد و اطلاعات دیگری از دلایل سفر و مشخصات فردی شما باید درج شود.فرم دعوتنامه از سایت اداره مهاجرت سوئد بصورت آنلاین قابل تهیه و چاپ است.-فرد دعوت کننده در سوئد باید یک برگه دیگر به نام برگه مشخصات فردی یا پرشون بویس را ضمیمه فرم دعوت نامه خود نماید و با پست یا بصورت ایمیل یا فکس برای فرد یا افراد بازدید کننده در ایران ارسال نماید.دراین برگه که فرد دعوت کننده آن را از اداره مالیات سوئد(Skatteverket) دریافت می کند، مشخصات فردی و ثبت احوالات او درج شده است.شخص میزبان شما می تواند حتی بدون مراجعه حضوری به اداره مالیات سو،این فرم را بصورت آنلاین تهیه و چاپ کند. ب) مراحل و مدارکی که بایستی توسط شخص یا اشخاص بازدیدکننده در داخل ایران انجام و ارائه شود عبارتند از:برای دریافت ویزای توریستی سوئد،شما بایستی مدارکی که خودتان از شخص دعوت کننده در سوئد دریافت کرده اید را با مدارکی که در زیر به آنها اشاره می شود را جمع آوری کنید تا بتوانید برای دریافت ویزا اقدام کنید.فهرست مدارکی که شما بعنوان بازدیدکننده موظف به تهیه آنها هستید به قرار زیر است:فرم درخواست ویزای شنگن یا توریستی که بایستی توسط فرد یا افراد بازدید کننده تکمیل و امضا شود. توجه کنید که زمان و بازه زمانی بازدیدی که در فرم ویزای شنگن ذکر می کنید لزوما با توجه به اینکه در مرحله اقدام برای ویزا و با توجه به مشخص نبودن نتیجه اقدام طبیعتا هنوز بلیت هواپیمای خودتان را تهیه نکرده اید می تواند یک بازه زمانی نهایتا روزه باشد اما می تواند خیلی دقیق هم نباشد.مثلاذکر می کنید از ابتدای ماه جون تا انتهای ماه آگوست.فرم اطلاعات خانواده که بایستی توسط فرد یا افراد بازدید کننده تکمیل و امضاء شود. ارائه گواهی بانکی موجودی حساب و همچنین پرینت گردش حساب که به نوعی ثابت کند که شما در بازه زمانی بازدید از سوئد امکان تامین هزینه های سفر خود را دارید.این حساب بانکی حتما بایستی به نام خودتان باشد و تاریخ تهیه آن نیز نبایستی قدیمی تر از سه ماه پیش باشد.در صورتی که فرد دعوت کننده شما در سوئد حاضر به تقبل هزینه های شما باشد،بایستی یک گواهی بانکی از وی دریافت و ارائه کنید که ثابت کند تمامی هزینه های خورد و خوراک و اقامتی شما توسط وی تامین می گردد. ارائه اصل و کپی گواهی استخدام یا اشتغال به کار،فیش حقوقی و نامه مرخصی برای کارمندان ادارات،پرینت فیش حقوقی و گواهی بازنشستگی برای مستمری بگیران و بازنشستگان دولت،پروانه یا جواز کسب برای افراد با مشاغل آزاد،نامه اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و اصل و کپی سند ملکی خانه،زمین،مغازه و مستغلات برای سایر افراد با مشاغل مختلف.رونوشت(کپی) از تمامی صفحات گذرنامه معتبر،شناسنامه و کارت ملیتوجه داشته باشید که در صفحه ی عکسدار گذرنامه شما بخشی مربوط به امضاء مالک گذرنامه وجود دارد که بایستی این بخش را امضاء کرده باشید.دو قطعه عکس جدید پاسپورتی ،زمینه سفید،تمام رخ،روتوش نشده عکس بانوان بایستی به گونه ای باشد که تمامی صورت و نیز گوش ها در آن کاملا مشخص باشند. که در حال حاضر یورو است.این هزینه را در زمان تحویل مدارک در سفارت سوئد در تهران بصورت ریالی می پردازید.فهرست کامل مدارک مورد نیاز در قالب یک فایل نحوه اقدام برای ثبت درخواست ویزا و تحویل مدارک به سفارت سوئد در تهراندر حال حاضر،دو راه برای ثبت درخواست و تحویل مدارک وجود دارد: