وقت مصاحبه سفارت سوئد

گرفتن وقت سفارت سوئد درتهران از راه (طریق) وب سایت اداره مهاجرت سوئد (Sweden):
برای گرفتن وقت مصاحبه از سفارت سوئد در تهران و دریافت ویزای شینگن، (برای موارد: توریستی ، دیدار دوستان و اقوام، تجاری، علمی، دانشجویی، ....)، از خدمات شرکت لوح رایانه (www.ePay.ir) بهره جویید، این خدمات شامل پر کردن فرمهای مربوطه نیز میباشد، برای آگاهی از هزینه ریالی با ما تماس بگیرید .

مراحل دریافت "وقت سفارت"

  1. تماس با شماره 66484852 تا 56 (تهران) جهت بررسی امکان تعیین وقت سفارت در تاریخ مورد نظر شما،
  2. اعلام مبلغ ریالی و شماره حسابها
  3. واریز هزینه ریالی گرفتن وقت مصاحبه
  4. ارسال تصویر پاسپورت و دعوتنامه برای ما
  5. تعیین و رزرو وقت مصاحبه توسط ما
  6. ارسال جزئیات وقت تعیین شده
    و دیگر رسیدهای مورد نیاز برای روز مصاحبه شما

برای این کار یا میتوان حضوری به محل دفتر "شرکت لوح رایانه" مراجعه کنید و همزمان مراحل پرداخت شما انجام پذیرد و اگر امکان مراجعه حضوری ندارید، از روش غیر حضوری (سفارش از راه دور - Online Ordering) بهره جویید.

زمان انجام سفارش "تعیین وقت"

برای سفارشات حضوری، بصورت آنی در همان زمان
و برای سفارشات غیر حضوری، در همان روز.

کارمزد ما (قیمت) و برآورد هزینه "تعیین وقت سفارت سوئد"

برای آگاهی سریع و دقیق از مبلغ ریالی:
- شماره تلفنهای 66484852 الی 56
- وایبر 09190081154
- ایمیل info@epay.ir
- فرم آنلاین استعلام قیمت


سفارت سوئد در تهران ویزا مدارک لازم راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به سوئد ممدارک لازم برای درخواست ویزای شینگن شرایط دریافت وقت سفارت سوئد وقت آزاد برای مصاحبه سفارت سوئد در تهران از طریق اینترنت سایت سفارت سوئد نوبت دهی سفارت سوئد
مدارک لازم برای درخواست ویزای شینگن

    خانه مدارک لازم برای درخواست ویزای شینگن

مدارک-لازم-برای-ویزای-شینگن

 

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن در اکثر کشورهای  حوزه شینگن شبیه به هم است؛ فقط در جزئیات کمی متفاوت است.
مدارکی که باید در روز مصاحبه همراه داشته باشید موارد زیر است:

(در صورت نیاز به  اخذ ویزای شینگن تضمینی داشتن مدارک ذیل الزامی است.)

    فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا

    اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست روادید آن کشور است که باید از سفارت مربوطه به صورت حضوری یا اینترنتی دریافت شود. این فرم را باید به همراه مدارک مورد نیاز دیگر در زمان مصاحبه ارائه دهید.
    توجه: هرچند که این کشورها عضو شینگن هستند و ویزای همه‎شان ویزای شینگن محسوب می‌شود، اما فرم درخواست برای هر کشوری متفاوت است، بنابراین مثلا برای درخواست ویزای آلمان نباید به سفارت فرانسه مراجعه کرد.
    شناسنامه و کارت ملی

    ترجمه‌ی رسمی شناسنامه و کارت ملی با فتوکپی از تمام صفحات باید حتماً موجود باشد.
    گذرنامه


    اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست روادید باشد.
    کپی گذرنامه را تنها از صفحات یک و صفحاتی که در آن‌ها  ویزای شینگن خورده تهیه کنید.
    سه قطعه عکس رنگی

     

    ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، جدید که کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، دو قطعه عکس در ابعاد ۶ در ۴ باشد.
    طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.
    اسناد ملکی و مدارک شغلی و منابع مالی
    مدارک شغلی مانند روزنامه رسمی یا جواز کسب و  گواهی اشتغال به تخصیل یا گواهی اشتغال به کار که روی سربرگ رسمی محل کار، با امضای مدیر عامل و ذکر سمت شغلی، حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال به کار باشد.
    لازم است که این مدارک به همراه ترجمه‌شان به سفارت ارائه داده شوند.
    پرینت حساب بانکی؛ گردش سه ماه آخر و مانده حساب به زبان  انگلیسی بانک و مهر شده باشد.
        همراه داشتن اصل و ترجمه سابقه بیمه تامین اجتماعی در صورت داشتن   .
             سند ملکی به نام شخص درخواست کننده؛ اصل و ترجمه‌ سند که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک به مسافر بازگردانده خواهد شد.
    بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد

    توجه: برای رزرو بلیط هواپیما لازم نیست هزینه‌ای پرداخت ‎شود.

 

    بیمه مسافرتی

    برای کل مدت زمان سفر که باید حداقل هزینه ۳۰ هزار یورو را برای هر مسافر پوشش دهد.متقاضیان روادید باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور مقصد داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در کشور مقصد هم می‌تواند بیمه‌ی مسافرتی را از یک شرکت بیمه در آن کشور بگیرد.

    برگه تائیدیه رزرواسیون هتل(واچر)

    برای کل مدت اقامت و مطابق با تاریخ بلیط رفت و برگشت.
    این رزروها صرفا برای ارائه به سفارت است و تنها هزینه‌ای جزئی برای انجام رزرواسیون دارند.

 

    دعوت‌نامه:

    اصل دعوت‌نامه که شخص دعوت‎کننده از کشور مقصد برای مسافر فرستاده.
    اگر دعوت‎نامه داشته باشید نیازی به برگه رزرواسیون هتل نخواهید داشت.مدارک مورد نیاز ممکن است گاهی با توجه به شرایط فرد و کشور صادرکننده ویزا متفاوت باشد که در این صورت بهتر است به بخش ویزای توریستی مربوط به همان کشور مراجعه کنید.
    توجه: مدارک ترجمه شده، نیاز به مهر دادگستری دارند که معمولاً دارالترجمه‌ها خودشان پس از ترجمه مدارک، برای گرفتن این مهر اقدام می‌کنند.

 

    توضیحات بیشتر :
    – برای اخذ ویزای شینگن برای کسانی مثل زنان خانه‎دار یا فرزندان که تحت تکفل‎اند، گواهی اشتغال به کار و شرح صورت‎حساب بانکی (با تاریخ گشایش حساب) مربوط به همسر یا پدر الزامی‌ است.- روی ویزا ذکر می شود با این ویزا چند بار می‎توانید به محدوده شینگن وارد شوید. کد ۱ (سینگل) یعنی اینکه پس از یک بار ورود و خروجتان از شینگن، ویزای شما بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. به همین ترتیب کد نامحدود (مالتیپل) به معنی ورود نامحدود به محدوده شینگن است و شما می‎توانید در مدت اعتبار ویزا و تعداد روزهای مجاز مشخص در ویزای‎تان به شنگن وارد و از آن خارج شوید.
    اولین ورودتان به مرزهای شینگن باید از همان کشوری باشد که در فرم تقاضای خود اعلام کرده و بر اساس آن ویزا گرفته‎اید. تغییر مسیر ورودی می‎تواند در مرزهای شینگن مشکل ایجاد کند و در بدترین حالت ممکن است ویزا را باطل کنند و دارنده ویزا را به کشور مبدا بفرستند.
    مثلا اگر شما ویزای شنگن خود را از یونان گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید، مقامات مرزی در فرانسه می‎توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شینگن اخراج کنند.- بعد از ورود به محدوده شینگن عملا می‎توانید به همه کشورهای آن مسافرت کنید چرا که کنترل مرزی بین کشورهای شینگن وجود ندارد.
    – داشتن ویزای شینگن لزوما به معنی تضمین ورود شما به محدوده نیست. مقررات گفته‎شده چهارچوب کلی است و مقامات مرزی هر کشوری مجازند تا با توجه به وضعیت ویژه هر مسافر به او اجازه ورود بدهند و یا از ورودش به محدوده شینگن جلوگیری کنند.- افرادی که ویزای شینگن در گذرنامه‌ی خود دارند، شانس بیشتری برای اخذ ویزای دوباره خواهند داشت.

 

در صورت تمایل شما می توانید از پکیج اقدام برای ویزای شینگن ما استفاده نمایید.

پکیج شامل: وقت سفارت ، رزرو بلیط ، رزرو هتل و بیمه مسافرتی سامان

برای اطلاعات بیشتر روی تصویر زیر کلیک کنید